Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ετσι θα είναι το επόμενο Ηonda CR-V

Σημαντικά αναβαθμισμένο αισθητικά, μηχανικά και σχεδιαστικά θα είναι το νέο CR-V, οι πωλήσεις του οποίου θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2012.
Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Honda δεν αφορά το τελικό μοντέλο παραγωγής, αλλά το πρωτότυπο «CR-V Concept», το οποίο μας δίνει μια πρώτη γεύση για την τελική μορφή του ιαπωνικού SUV. Ωστόσο, ανεπίσημα έχει γίνει γνωστό ότι το μοντέλο παραγωγής θα μοιάζει πάρα πολύ με το πρωτότυπο της φωτογραφίας, το οποίο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε έκθεση αυτοκινήτων στην Καλιφόρνια τον Σεπτέμβριο του 2011.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του νέου CR-V είναι ο πιο έντονος και πιο «επιθετικός» σχεδιασμός. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι τοποθετημένος πιο χαμηλά και συνδυάζεται με το χρώμα του αμαξώματος, χρωμιομένες επενδύσεις και πλαστικές επιφάνειες σε μαύρο και ανθρακί χρώμα.
Οι Ιάπωνες υποστηρίζουν επίσης ότι τα πίσω φωτιστικά σώματα διατηρούν το κάθετο σχήμα τους και ότι το εσωτερικό είναι εντελώς ανασχεδιασμένο κι έχει μεγαλύτερους και καλύτερα εκμεταλλεύσιμους χώρους. Παράλληλα, το νέο CR-V θα έχει χαμηλότερο βάρος και κινητήρες μεγαλύτερης ισχύος και μικρότερης κατανάλωσης.
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες του πίσω μέρους και του εσωτερικού θα έχουμε τον Σεπτέμβριο…
πηγη : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου