Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ανανέωση για το Honda Insight

Στη Φρανκφούρτη θα δούμε το Insight με ραφιναρισμένη αισθητική, αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά και ακόμα πιο οικολογικό προφίλ.


Το ντεμπούτο του ανανεωμένου Insight στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, έρχεται να επιβεβαιώσει εκ νέου τη δέσμευση της Honda για περαιτέρω περιορισμό των επιβλαβών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Η νέα εκδοχή του υβριδικού ιαπωνικού μοντέλου θα είναι ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον, όπως, τουλάχιστον, προκύπτει από μειωμένα επίπεδα CO2, τα οποία πλέον ορίζονται στα 96 γρ./χλμ. Ο περιορισμός των επιπέδων κατανάλωσης βενζίνης και εκπομπών ρύπων, επετεύχθη χάρη στη βελτιωμένη αεροδυναμική και σε μικροεπεμβάσεις στον κινητήρα. Οι μειωμένες τριβές του κινητήρα, το αναβαθμισμένο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) και το καλύτερο air condition, είναι παράγοντες που συμβάλουν στον περιορισμό της κατανάλωσης. Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε, πως η σημερινή εκδοχή του Insight εκπέμπει 101 γρ./χλμ.. Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, στην ελληνική πραγματικότητα, το νέο Honda Insight δε θα πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, χάρη στις εκπομπές CO2, οι οποίες βρίσκονται κάτω από το φράγμα των 100 γρ./χλμ.

Κατά τα λοιπά, το Insight δέχθηκε ένα αισθητικό φρεσκάρισμα, με τη νέα γρίλια στη μάσκα, να είναι το στοιχείο που διαφοροποιεί την εμπρόσθια όψη του οχήματος. Από εκεί και πέρα, μέλημα των ανθρώπων της Honda ήταν να βελτιώσουν την ορατότητα προς τα πίσω. Γιʼ αυτό το λόγο, λέπτυναν και μίκρυναν σε μέγεθος την πίσω αεροτομή. Επιπλέον, οι μηχανικοί της ιαπωνικής εταιρείας προχώρησαν σε ρυθμίσεις στον κινητήρα και στην ανάρτηση, προκειμένου να επιτύχουν μια συνολική βελτίωση της άνεσης και της σταθερότητας. Τέλος, οι ιθύνοντες της Honda υπόσχονται αναβαθμισμένη ποιότητα στο εσωτερικό.

πηγη . autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου