Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Οι πρώτες εικόνες του νέου CR-V




Οι πρώτες επίσημες εικόνες της έκδοσης παραγωγής της νέας γενιάς του Honda CR-V διέρρευσαν, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου στην έκθεση του Λος Άντζελες.
Τελευταία έχει γίνει πολύς λόγος για τη νέα γενιά του δημοφιλούς SUV της Honda, του CR-V. Αρχικά η ιαπωνική εταιρεία μας έδωσε μία και μοναδική εικόνα του μοντέλου σε πρωτότυπη μορφή. Στη συνέχεια είδαμε ορισμένα σκίτσα με κάτι που έμοιαζε σαν έκδοση παραγωγής, ενώ ακολούθησαν και άλλες εικόνες από το concept.
Πλέον, όμως, διαθέτουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Honda CR-V, πριν ακόμα το αυτοκίνητο κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Λος Άντζελες στα μέσα Νοεμβρίου. Όπως περιμέναμε, η έκδοση παραγωγής δε φέρει διαφορές από το πρωτότυπο, αν εξαιρέσει κανείς το ματ φινίρισμα στα πλαστικά, τους μικρότερους τροχούς και τα κρύσταλλα των φωτιστικών σωμάτων.
Η Honda δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με τους κινητήρες. Ωστόσο, στις Η.Π.Α. το νέο CR-V θα σταδιοδρομήσει με μία αναβαθμισμένη εκδοχή του μοτέρ των 2,4 λτ., ενώ στην Ευρώπη, εύλογα, αναμένουμε εκ νέου τα 4κύλινδρα σύνολα με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου