Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

H Honda αποκαλύπτει το νέο Urban SUV και το πρωτότυπο S660 Concept, στο Tokyo Motor Show 2013





ΤΟΚΙΟ, Ιαπωνία, 20 Νοεμβρίου, 2013 – Η Honda αποκάλυψε σήμερα ένα νέο μοντέλο Urban SUV παραγωγής την πρώτη ημέρα του Tokyo Motor Show, το οποίο θα ονομάζεται Vezel στην Ιαπωνική αγορά. Ενισχύοντας τον τομέα των σπορ αυτοκινήτων, η Honda αποκάλυψε επίσης το S660 Concept με κινητήρα στο κέντρο.

Το νέο Urban SUV θα παρουσιαστεί μέσα στο 2015, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το όνομα της Ευρωπαϊκής έκδοσης.

Εξωτερικά, το Vezel μοιάζει με SUV με το πάνω τμήμα του αμαξώματος να παραπέμπει σε coupe στυλ. Οι έντονες χαρακτηριστικές γραμμές δημιουργούν μία εμπνευσμένη εξωτερική σχεδίαση με συναισθηματική απήχηση. Το εσωτερικό προσφέρει ένα χώρο υψηλής ποιότητας για οδηγό και συνοδηγό, σε συνδυασμό με άνεση και λειτουργικότητα για τους πίσω επιβάτες.

Στην Ιαπωνία, η Honda θα παρουσιαστεί ένα υβριδικό και ένα βενζινοκίνητο μοντέλο του Vezel. Το υβριδικό θα εφοδιάζεται με Sport Hybrid i-DCD* που συνδυάζει κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.5 lt. με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, ενώ το βενζινοκίνητο θα εφοδιάζεται με κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.5 lt.. Υιοθετώντας τεχνολογίες συστημάτων κίνησης νέας γενιάς, το Vezel συνδυάζει ένα δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα και άριστη κατανάλωση και στα δύο μοντέλα.

Η Ιαπωνική έκδοση θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, στις 20 Δεκεμβρίου 2013.


Η Honda αποκάλυψε επίσης το S660 Concept, ένα πρωτότυπο με ζωηρά και δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική ευστάθεια και δυναμική σχεδίαση χάρη στην τοποθέτηση του κινητήρα στο κέντρο.

Μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου της Honda, ο κ. Takanobu Ito, CEO & Πρόεδρος της Honda Motor Co., δήλωσε, «Αυτό το μοντέλο ενσαρκώνει το ελεύθερο πνεύμα των νεαρών μηχανικών της Honda, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με μοναδικά χαρακτηριστικά. Πίσω από την εξέλιξή κρύβεται το πάθος των μηχανικών μας και η χρήση προηγμένων τεχνολογιών.»

Σχεδιασμένο για την Ιαπωνική αγορά μικρών αυτοκινήτων, προορίζεται για μαζική παραγωγή το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου