Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Οι τεχνολογίες ασφαλείας της Honda στο eSafety Challenge




Η Honda Motor Europe συμμετείχε στο 2011 eSafety Challenge που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη (Αυστρία). Η Honda παρουσίασε μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών ασφαλείας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε ένα κοινό 300+ ατόμων, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και ανώτεροι αξιωματούχοι από Ευρωπαϊκούς οργανισμούς ασφαλείας.

Η Honda έχει ήδη γίνει κανονικό μέλος του οργανωτικού συνδέσμου eSafety Aware, κάτι που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρίας στην αύξηση της συνειδητοποίησης και κατανόησης των συστημάτων & τεχνολογιών ασφαλείας των οχημάτων.



Το eSafety Challenge είναι μία ετήσια εκδήλωση που προωθεί και προβάλλει τη σπουδαιότητα των προηγμένων τεχνολογιών ασφαλείας των οχημάτων για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα οφέλη του Collision Mitigation Braking System (CMBS), του βραβευμένου με Euro NCAP Advanced Award συστήματος της Honda που μετριάζει τις επιπτώσεις μιας σύγκρουσης. Επίσης διαπίστωσαν τα πλεονεκτήματα τεχνολογιών όπως Lane Keeping Assist System (LKAS) και Vehicle Stability Assist (VSA).


Ο αναβάτης των Moto GP, Marco Simoncelli, μαζί με τη Honda παρουσίασαν τις δυνατότητες του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συνδυασμένου ABS και δήλωσε «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στο πλευρό της Honda σήμερα στο eSafety Challenge. Η οδική ασφάλεια είναι κρίσιμη για τους μοτοσικλετιστές και οι προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας της Honda, όπως το συνδυασμένο ABS, συντελούν στη διατήρηση της σωματικής ακεραιότητας και του πλήρους ελέγχου των οχημάτων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου