Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Τι θα δούμε από την Honda στην έκθεση Γενεύης






Η Honda ανακοίνωσε  τι θα μας παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Εκεί για πρώτη φορά θα δούμε τον πρώτο κινητήρα της νέας γενιάς Earth Dreams Technology. Πρόκειται για τον 1.600αρη πετρελαιοκινητήρα ο οποίος θα τοποθετηθεί αρχικά στο ευρωπαικό Civic και θα έχει εκπομπές CO2 μικρότερες των 100 γρ/χλμ. Αποδίδει 120 άλογα στις 4.000 σ.α.λ με 300 Nm ροπής από τις 2.000 σ.α.λ.
Επίσης στο περίπτερο της θα βρίσκεται το Honda NSX Concept που είδαμε στην έκθεση του Detroit, το EV-STER που είδαμε την έκθεση του Τόκιο και το νέο ευρωπαικό CR-V με μορφή “πρωτότυπου” το οποίο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από την άνοιξη του 2012. Επίσης θα υπάρχουν και δύο νέες εκδόσεις του Jazz, η Jazz Si, η οποία θα πωλείται από το καλοκαίρι του 2012 και θα διαθέτει ένα σπορ στιλιστικό πακέτο με σπορ ανάρτηση ενώ η δεύτερη έκδοση είναι η Jazz 1.2 η οποία διαθέτει σύστημα Start/Stop (Idle Stop το ονομάζει η Honda) όπου μειώνει τις εκπομπές CO2 κατά 3 γρ/χλμ σε σχέση με την απλή έκδοση με τον 1.200αρη κινητήρα. Διαθέσιμο θα είναι από την άνοιξη.
Τέλος δες και ένα video αφιέρωμα που ετοίμασε η Honda Ιαπωνίας για το NSX στο οποίο βλέπουμε τόσο το παλιό, όσο και το νέο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου