Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Στα σκαριά το Honda Civic Wagon

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Honda στο Παρίσι, ο Manabu Nishimae αποκάλυψε ότι το 2013 θα παρουσιαστεί το πρωτότυπο Civic Wagon, δημοσιοποιώντας και μια πρώτη επεξεργασμένη εικόνα.
Η επίσημη παρουσίαση της Honda, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, στο Παρίσι, αφορούσε κυρίως τα νέα μοντέλα της εταιρείας, για τα οποία είχαμε ήδη πάρει μια γεύση, όπως το νέο Civic Type-R, το νέο CR-V, η αγωνιστική παρουσία της στο WTCC, αλλά και τα υβριδικά-ηλεκτρικά projects, που θα κορυφωθούν έως το 2015. Παράλληλα, έγινε και η παρουσίαση του νέου, εκπληκτικού σύμφωνα με τις προδιαγραφές του, κινητήρα 1.6 i-DTEC turbo diesel, με εκπομπές CO2 μόλις 94 γρ./χλμ, που κάνει ντεμπούτο στο Civic και θα εφοδιάσει και το CR-V, από το 2013.

Όμως, η σημαντική είδηση από τον πρόεδρο της Honda Europe, Manabu Nishimae, έχει να κάνει με το ολοκαίνουριο Civic Wagon, που θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο το 2013, χωρίς να διευκρινιστεί εάν αυτό θα γίνει στη Γενεύη, τον προσεχή Μάρτιο ή μερικούς μήνες αργότερα, στη μεγάλη έκθεση της Φρανκφούρτης. Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη επεξεργασμένη εικόνα, στην οποία φαίνεται η μοντέρνα γραμμή του αυτοκινήτου, αλλά σίγουρα δεν ενδείκνυται για περαιτέρω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου