Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

H Honda στο Tokyo Motor Show 2011

Η Honda Motor Co., Ltd. θα έχει αξιοσημείωτη παρουσία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2011 που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη NAPAC*1 και θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου μέχρι την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, στο Makuhari Messe στη Chiba, Ιαπωνία.

Ανάμεσα στα εκθέματα θα είναι αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες (μοντέλα παραγωγής και πρωτότυπα), συστήματα παραγωγής ισχύος, αγωνιστικά οχήματα και άλλα προϊόντα που προβάλλουν τις άφθονες δυνατότητες εξατομίκευσης και επιβεβαιώνουν την απολαυστική διάσταση της μετακίνησης και τη γοητεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στη φετινή διοργάνωση, η 
Honda Access Corporation*2, κατασκευάστρια γνήσιων aftermarket ανταλλακτικών και αξεσουάρ Honda, θα παρουσιάσει τη σχεδιαστική μελέτη TS-1X βασισμένη στο CR-Z.

Στο περίπτερο της 
Honda θα εκτίθενται επίσης αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες παραγωγής εξοπλισμένα με ποικίλα αξεσουάρ και μία σειρά ελκυστικών, εξατομικευμένων προϊόντων όπως το Freed Spike caravan, το Acty Truck και φορητές γεννήτριες Enepo σε διάφορες αποχρώσεις.

Ανάμεσα στα αγωνιστικά οχήματα της έκθεσης είναι το πανίσχυρο εργαλείο 
HSV-010 GT που έχει κερδίσει τους τίτλους οδηγών και ομάδων στην αγωνιστική κατηγορία Super GT Series GT500, και το RC212V, το οποίο αγωνίστηκε στην κατηγορία MotoGP, την κορωνίδα των παγκόσμιων αγωνιστικών διοργανώσεων μοτοσικλετών δρόμου.

1 σχόλιο: