Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο τύπου από το Hellenic Honda Jazz Club


Αγαπητοί φίλοι του Jazz-Club,
Με την ευκαιρία της έλευσης του 2011 θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να σας ευχηθούμε καλή χρονιά. Για να πάει ακόμα καλύτερα η χρονιά αυτή, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτική μας πίτα.
Φέτος η κοπή της πίτας των Αθηνών συμπίπτει με αυτήν της Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11.00. Για όλους εμάς λοιπόν θα είναι ιδιαίτερη χαρά να κόψουμε όλοι μαζί τις δύο πίτες μαζί, της ίδια ώρα και να έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τα άλλα μέλη μέσω τηλεδιάσκεψης!
Για την Αθήνα, η κοπή θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Honda στο Μαρούσι, Ανδρέα Παπανδρέου 19 δίπλα στο Mall. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό θέμα που βρίσκεται εδώ: http://www.jazzmania.gr/forum/viewtopic.php?f=3&t=2121&start=0
Για την Θεσσαλονίκη η κοπή θα γίνει στο Cafe - Restaurant BENNIGAN'S στον δρόμο προς αεροδρόμιο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο:
Χρυσός χορηγός της εκδήλωσης των Αθηνών είναι η Honda Sarakakis που ευγενικά μας παραχώρησε τις εγκαταστάσεις της και που προσφέρει και πολλά από τα πλούσια δώρα που θα κληρωθούν την ημέρα της κοπής της πίτας. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι για πρώτη φορά, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ανακοίνωση από κορυφαία στελέχη του Ομίλου που θα αφορά όλους τους παρευρισκόμενους και θα αναφέρεται στις σημαντικές εκπτώσεις που θα μπορούν πολύ σύντομα να απολαμβάνουν τα μέλη του club στις εργασίες συντήρησης και επισκευής τους αυτοκινήτου τους.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι επίσης η εταιρεία Positive Energy που εδώ και χρόνια φιλοξενεί τις ιστοσελίδες του Honda Jazz Club ενώ παράλληλα, υποστηρίζοντας ενεργά την σχέση του οικολογικού αυτοκινήτου με το οικολογικό φωτοβολταϊκό σπίτι, προσφέρει σημαντικά δώρα στα τυχερά μέλη του club.
Σας περιμένουμε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου