Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Honda CR-Z Projects


Εκθέσεις,
Στα πλαίσια της έκθεσης αυτοκινήτου SEMA στο Las Vegas η Honda προσκάλεσε έξι ανεξάρτητους βελτιωτικούς οίκους να κατασκευάσουν και να εκθέσουν τα δικά τους CR-Z hybrid. Από τους βελτιωτές, ζητήθηκε να φτάσουν στο όριο και να βελτιώσουν τομείς όπως της εμφάνισης, της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και των επιδόσεων, προβάλλοντας έτσι την ικανότητα εξατομίκευσης του σπόρ υβριδικού της.

Οι εταιρείες που διαγωνίστηκαν ήταν οι DSO Eyewear, Eibach Springs, Konig Wheels, Fortune Motorsports και Wraptivo που παρουσίασαν αντίστοιχα τις εκδόσεις DSO 2011 CR-Z Sport Hybrid Tuner, Eibach Springs 2011 CR-Z, Konig Wheels 2011 CR-Z, Fortune Samurai Gold 2011 Honda CR-Z και Wraptivo 2011 CR-Z Type-F Concept με αναβαθμίσεις και προτάσεις που αφορούν κυρίως την εμφάνιση, εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Παρόλα αυτά η εταιρεία Bisimoto Engineering δεν δίστασε να βάλει χέρι και στον υβριδικό κινητήρα 1.5L του CR-Z hybrid εκτοξεύοντας την απόδοση του στους 533 hp με την βοήθεια ενός τούρμπο κίτ, ενώ ταυτόχρονα διαβεβαιώνει ότι το Bisimoto CR-Z διατηρεί την αξιοπιστία, την οδηγησιμότητα, τον οικολογικό χαρακτήρα και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.
πηγη : sportdrive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου