Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Απαιτουμένη συντήρηση αυτοκινήτων Ηοnda

Καθε Honda χρειάζεται συντήρηση στα προτεινόμενα από τον κατασκευαστή χρονικά διαστήματα ώστε να διατηρείται σε καλή και εύρυθμη κατάσταση.
Τα διαστήματα συντήρησης ανάλογα με το μοντέλο διαχωρίζονται σε σταθερά και μεταβλητά διαστήματα συντήρησης.

Σταθερά διαστήματα συντήρησης
Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται τα αυτοκίνητα τα οποία ακολουθούν σταθερά διαστήματα συντήρησης όπως αυτά περιγράφονται στο Βιβλίο Συντήρησης και Εγγύησης. Σύμφωνα με αυτό η συντήρηση του αυτοκινήτου θα πρέπει να πραγματοποιείται το αργότερο κάθε 12 μήνες ή 20.000km (όποιο από τα δύο έρθει πρώτα). Θα πρέπει να λαμβάνονται πάντα υπόψη οι δυσχερείς οδηγικές συνθήκες, όπου θα πρέπει να εκτελούνται και επιπλέον εργασίες συντήρησης σε άλλα χρονικά ή χιλιομετρικά διαστήματα και ανάλογα πάντα το μοντέλο.
Civic , Civic IMA , Crv , Legend , S-2000

Μεταβλητά διαστήματα συντήρησης (Service Reminder)
Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Service Reminder. Σύμφωνα με την τεχνολογία υπενθύμισης service (Service Reminder) το ίδιο το αυτοκίνητο μέσω του εγκεφάλου του και περιφερειακών αισθητήρων, και ανάλογα πάντα με τις συνθήκες χρήσης του, αποφασίζει ποιες εργασίες συντήρησης πρέπει να γίνουν. Τα οφέλη για τον πελάτη είναι πολλαπλά διότι αρκετά νωρίς του υποδεικνύεται το υπολειπόμενο διάστημα για service, αλλά από την άλλη, μέσω κωδικού χαρακτηρίζονται μόνο οι απαραίτητες εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν.
Accord , Cr-z , Jazz , Insight


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου