Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Βραβείο σχεδιασμού για το Honda CR-Z!




Το Honda CR-Z που απέσπασε τη διάκριση «Good Design Award Best 15»
Αυτή τη χρονιά τα προϊόντα της Honda τιμήθηκαν με πολυάριθμες διακρίσεις στο πρόγραμμα Good Design Awards. Ανάμεσα στα μοντέλα που βραβεύτηκαν ήταν και το σπορ υβριδικό Honda CR-Z, που επιλέχθηκε για την πρωτοτυπία του και θα παρουσιαστεί στο κοινό σε τελετή για την ανάδειξη του νικητή του Grand Award στις 10 Νοεμβρίου.
Τα Good Design Awards είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αξιολόγηση και προαγωγή της σχεδίασης που διοργανώνει ο Ιαπωνικός Οργανισμός Προώθησης Βιομηχανικής Σχεδίασης - Japan Industrial Design Promotion Organisation (JIDPO). Τα Good Design Awards δίδονται σε προϊόντα εξαιρετικής σχεδίασης πάνω από 50 χρόνια και μέχρι σήμερα έχουν βραβευτεί περίπου 35.000 τέτοια προϊόντα.
Σχετικά λοιπόν με το CR-Z της Honda, οι κριτές περιέγραψαν την υποδειγματική αεροδυναμική της οροφής και τη ροή από το εμπρός τμήμα προς τα πλαϊνά και πίσω πάνελ σαν μία αριστοτεχνική σχεδίαση με άψογο φινίρισμα που πρόκειται να αποτελέσει νέο σημείο αναφοράς στη «γοητεία των αυτοκινήτων». Με γνώμονα αυτό, το αυτοκίνητο τιμήθηκε με το «Best 15 Good Design Award».
Αυτή είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που ένα προϊόν της Honda κερδίζει το Good Design Award Best 15. Προϊόντα που έχουν ήδη βραβευτεί είναι το: Monpal ML200 4 wheel scooter, το HondaJet, το ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου υδρογόνου FCX Clarity και το Insight hybrid. Το Good Design Grand Award θα απονεμηθεί στην πιο αξιόλογη από τις 15 καλύτερες συμμετοχές (‘Best 15’) στις 10 Νοεμβρίου και μάλιστα θα δοθεί από τον ίδιο τον Ιάπωνα Πρωθυπουργό, Kan Naoto.
πηγη autotriti.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου